تبلیغات
اسلحه ی دانش - رازهایی دررابطه با پخت تخم مرغ
 
سلام☻
من معصومه بختیاری متولد 22/5/1377 هستم ساکن استان سمنان .
این از خودم
اگه هر جایی از وب دیدید که مطلب اشتباهی نوشته شده یا ناقصه بدونید عمدی نبوده وحتما حتما اطلاع بدین تا در اسرع وقت درستش کنم.
---------------------------------------------
هر مطلبی حتما منبعش ذکر میشه مگر اونایی که منبع مشخصی ندارن.اگر منبع اینترنتی باشه لینکش توی قسمت لینک های مرتبط همون مطلب هست.
---------------------------------------------
بهتون خوش بگذره.
هر چند با علم به همه خوش می گذره!!!
---------------------------------------------
  :: مدیر وب سایت : معصومه
پزشکی در دوران گذشته , عجایب هفتگانه , پزشک مصر باستان , ژنتیک , دی ان ای , انتقاد از وزارت آموزش و پرورش , تکواندو , آزتک , عکس هایی از طبیعت , در مورد گرما , دیوار چین , زیباترین مکان های دنیا , پزشکی عصرحجری , Yahoomail , راه های درمان عصر حجری , آپدیت شدن یاهو میل , درمان های قدیمی مصری , معرفی عناصر شیمیایی , ریاضیدان , ویژگی ها و کار دی ان ای در سلول , جایگاه علم آموزی در وزارت آموزش و پرورش ایران , پایان دنیا , المپیک 2012 , پزشکی مصر , آموزش و پرورش , انرژی , پزشکی آزتک ها , Gmail , شب یلدا , مقاله در مورد دی ان آ , قانون دوم ترمودینامیک , آزتک ها چه کسانی بودند؟ , موش درمانی در مصر باستان , المپیک لندن , طبیعت زیبا , لئونارد اویلر که بود؟ , DNA , پزشکی , دی ان ای پلی مراز , عکس از آبشار ایگواز , yahoo mail update , تاریخچه ی آزتک ها , لئونارد اویلر , اهرام مصر , همانندسازی دی ان ای , پزشکی باستان , ریاضیدان نابینا , یاهو به روزرسانی شد , یلدا مباررررررررک , معرفی یک ریاضیدان ,
» تعداد مطالب :
» تعداد نویسندگان :
» آخرین بروز رسانی :
» بازدید امروز :
» بازدید دیروز :
» بازدید این ماه :
» بازدید ماه قبل :
» بازدید کل :
» آخرین بازدید :

   

قدرتمند تزین اسلحه،علم است

رازهایی دررابطه با پخت تخم مرغ
پنجشنبه 7 اردیبهشت 1391 ساعت 03:17 ب.ظ | نوشته ‌شده به دست معصومه | ( نظرات )

حتی هنگام پختن تخم مر غ هم رازهایی وجود دارد. زرده تخم مرغ ، 8 درجهبالاتر از سفیده آن می بندد و این دقیقا همان چیزی است كه به هنگام پختنتخ ممر غ عسلی باید رعایت كرد. سفیده تخ ممر غ در دمای

آپلود


60 درجه سانت یگرادمی بندد، دمایی كه یك تخم مر غ كامل پس از 3 دقیقه قرار گرفتن در آبجوش به
 دست م یآورد. این درحالی است كه مولكول های در هم پیچیدهسفیده تخم مر غ با افزایش دما از یگدیگر جدا شده و در هم و برهم می شودو سفیده تخم مر غ محكم و سفید می شود. در حین این تبدیلات، دمای زردهتخم مر غ ثابت م یماند. )دقیقا مثل مركز یك یخ در حال ذوب كه تا ذوبنشدن كامل یخ به صورت دمای ثابت صفر درجه باقی خواهد ماند.( اینفرایند حدود یك دقیقه طول م یكشد و این همان زمانی است كه اگر یكتخم مر غ را از آب جوش بیرون آوریم سفیده محكم، و زرده شل خواهدداشت. ولی پختن تخم مرغ آب پز با زرده محكم هم نباید از نظر زمانی زیادبه طول انجامد؛ كه دراین صورت پروتئی نهای تخم مر غ مواد گوگرددار آزادخواهند كرد و زرده تخم مر غ دیگر بوی خوبی نخواهد داد و سفیده تخم مر غهم سبز رنگ می شود.

آپلود

اینها تنها رازه ای كوچكی از هنر آشپزی بودند كه شاید در بعض یها روحآزمایش كردن را بیدار كرده باشد؛ حتی آزمای شهایی به كوچكی درستكردن یك تخم مر غ كامل!

آپلود



:: مرتبط با: علاقمندی ها , سرگرمی ,
:: برچسب‌ها: تخم مرغ , تخم مرغ راچگونه بپزیم؟ ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.