تبلیغات
اسلحه ی دانش - رازهایی دررابطه با پخت تخم مرغ
 
سلام☻
من معصومه بختیاری متولد 22/5/1377 هستم ساکن استان سمنان .
این از خودم
اگه هر جایی از وب دیدید که مطلب اشتباهی نوشته شده یا ناقصه بدونید عمدی نبوده وحتما حتما اطلاع بدین تا در اسرع وقت درستش کنم.
---------------------------------------------
هر مطلبی حتما منبعش ذکر میشه مگر اونایی که منبع مشخصی ندارن.اگر منبع اینترنتی باشه لینکش توی قسمت لینک های مرتبط همون مطلب هست.
---------------------------------------------
بهتون خوش بگذره.
هر چند با علم به همه خوش می گذره!!!
---------------------------------------------
  :: مدیر وب سایت : معصومه
موش درمانی در مصر باستان , عکس از آبشار ایگواز , اهرام مصر , درمان های قدیمی مصری , آموزش و پرورش , عکس هایی از طبیعت , شب یلدا , عجایب هفتگانه , مقاله در مورد دی ان آ , همانندسازی دی ان ای , جایگاه علم آموزی در وزارت آموزش و پرورش ایران , DNA , انتقاد از وزارت آموزش و پرورش , انرژی , ژنتیک , معرفی یک ریاضیدان , در مورد گرما , زیباترین مکان های دنیا , تاریخچه ی آزتک ها , پزشکی , پزشکی باستان , قانون دوم ترمودینامیک , Yahoomail , المپیک لندن , پزشک مصر باستان , آزتک ها چه کسانی بودند؟ , آپدیت شدن یاهو میل , yahoo mail update , Gmail , المپیک 2012 , دیوار چین , پزشکی در دوران گذشته , پزشکی آزتک ها , راه های درمان عصر حجری , پایان دنیا , پزشکی مصر , پزشکی عصرحجری , معرفی عناصر شیمیایی , ریاضیدان , لئونارد اویلر , لئونارد اویلر که بود؟ , تکواندو , دی ان ای پلی مراز , آزتک , ویژگی ها و کار دی ان ای در سلول , طبیعت زیبا , یلدا مباررررررررک , ریاضیدان نابینا , دی ان ای , یاهو به روزرسانی شد ,
» تعداد مطالب :
» تعداد نویسندگان :
» آخرین بروز رسانی :
» بازدید امروز :
» بازدید دیروز :
» بازدید این ماه :
» بازدید ماه قبل :
» بازدید کل :
» آخرین بازدید :

   

قدرتمند تزین اسلحه،علم است

رازهایی دررابطه با پخت تخم مرغ
پنجشنبه 7 اردیبهشت 1391 ساعت 04:17 ب.ظ | نوشته ‌شده به دست معصومه | ( نظرات )

حتی هنگام پختن تخم مر غ هم رازهایی وجود دارد. زرده تخم مرغ ، 8 درجهبالاتر از سفیده آن می بندد و این دقیقا همان چیزی است كه به هنگام پختنتخ ممر غ عسلی باید رعایت كرد. سفیده تخ ممر غ در دمای

آپلود


60 درجه سانت یگرادمی بندد، دمایی كه یك تخم مر غ كامل پس از 3 دقیقه قرار گرفتن در آبجوش به
 دست م یآورد. این درحالی است كه مولكول های در هم پیچیدهسفیده تخم مر غ با افزایش دما از یگدیگر جدا شده و در هم و برهم می شودو سفیده تخم مر غ محكم و سفید می شود. در حین این تبدیلات، دمای زردهتخم مر غ ثابت م یماند. )دقیقا مثل مركز یك یخ در حال ذوب كه تا ذوبنشدن كامل یخ به صورت دمای ثابت صفر درجه باقی خواهد ماند.( اینفرایند حدود یك دقیقه طول م یكشد و این همان زمانی است كه اگر یكتخم مر غ را از آب جوش بیرون آوریم سفیده محكم، و زرده شل خواهدداشت. ولی پختن تخم مرغ آب پز با زرده محكم هم نباید از نظر زمانی زیادبه طول انجامد؛ كه دراین صورت پروتئی نهای تخم مر غ مواد گوگرددار آزادخواهند كرد و زرده تخم مر غ دیگر بوی خوبی نخواهد داد و سفیده تخم مر غهم سبز رنگ می شود.

آپلود

اینها تنها رازه ای كوچكی از هنر آشپزی بودند كه شاید در بعض یها روحآزمایش كردن را بیدار كرده باشد؛ حتی آزمای شهایی به كوچكی درستكردن یك تخم مر غ كامل!

آپلود



:: مرتبط با: علاقمندی ها , سرگرمی ,
:: برچسب‌ها: تخم مرغ , تخم مرغ راچگونه بپزیم؟ ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.